SZABÁLYOZÁS- ÉS VEZÉRLÉSTECHNIKA

SZABÁLYOZÁS- ÉS VEZÉRLÉSTECHNIKA

A hűtési/fűtési rendszerek irányítását az okosgépház Technische Alternative szabályozása végzi. Kiemelkedő tulajdonsága, hogy szabadon programozható, modulos, távelérhető rendszer, így az adott feladatra orientált programozással telepítjük.
Image

100%

Gépészeti kivitelezés

100%

Hőszivattyú telepítés

100%

Okos szabályozás

100%

Gépház felsőfokon

Szabadon programozható Technische Alternative
okos szabályozás!

Miért válasszuk a Technische Alternative okos szabályozást:
1.
előnye

Szabadon programozható

Eltérő feladatokat is meg tudunk oldani, mert a szabályozó működése szabadon programozható. Így nem ütközünk korlátokba, a logikai folyamatokat a programozást végző hozza létre.

2.
előnye

Programozása rajzprogrammal

Nem kell informatikusnak lenni, hiszen a programozás nem kódolással történik, hanem logikai rajzprogrammal. Így áttekinthető a folyamat, működés. A programozói projekteket menthetjük, 1-1 részt átemelhetünk egy korábbi projektből.

3.
előnye

Modulos rendszer,
költséghatékony

A szabályozó modulokat összekötve létrehozhatunk kisebb-nagyobb rendszereket. Így mindig az aktuális Felhasználói igényeknek megfelelő rendzsert tudjuk összeállítani, ezáltal költséghatékonyan tudunk 1-1 feladatot megoldani.

4.
előnye

Magyar nyelvű felület

A szabályozó belső nyelvezete is és a programozói rajzprogramok felületei is mi álltalunk magyar nyelven is elérhető. A szabadon programozhatósággal pedig lehetőség nyílik a Felhasználónak is magyar nyelvű (képnézet) felületet létrehozni.

5.
előnye

Távelérhető rendszer,
mobil applikáció

A Felhasználó a saját rendszereit bárhonnan elérheti mobiltelefonja segítségével. A Technische Alternative szabályozó családhoz tartozik egy saját mobil applikáció is, amivel könnyedén elérjük fűtési/hűtési rendszerünket.

6.
előnye

Érzékelők sora

Kompatibilitás szóval lehet jellemezni a Technische Alternative szabályozókat. Érzékelők egész sorát kezeli, legyen szó akár PT1000, KTY, NTC...stb érzékelőkről. De akár műszaki paramétereket megadva egyedi érzékelők is ráhangolhatóak.

7.
előnye

BUS rendszerek kezelése

Modbus, KNX, CAN-BUS, M-BUS, DL-BUS és CORA eszközök bus rendszerét is kezeli, így az egyes bus hálózatok közötti átjárást is biztosítja. Magyarul 1 rendszerre tudunk eltérő rendszerekhez tartozó elemeket kapcsolni.

8.
előnye

PWM, 0-10V kemenetek

A közkedvelt PWM teljesítmény vezérelt szivattyúkat és 0-10V-os teljesítmény szabályozásokat is tudunk végezni hőszivattyúknál, kazánoknál, légkezelőknél...stb melyek ilyen módon irányíthatóak.

9.
előnye

Szabályozásra, vezérlésre,
épület felügyeletre

A szabályozás, vezérlés és épületfelügyelet kezelése teljes rendszert nyújt. Legyen szó hőszivattyúról, szelepekről, szivattyúkról, zsalukról, árnyékolásról,  világításrtól. Még a garázskapu rendszerét is összehangolhatjuk, vagy éppen a kinti világítási hálózatot is.

10.
előnye

Képnézet megjelenés
színes, érintő monitoron

Fontos, hogy egy bonyolult rendszert it a Felhasználó könnyedén kezeljen. Ezért a Felhasználónak nem szöveges menürendszerekben kell elvesznie, az okosszabályozásunk színes képnézeteket nyújt, mellyel egyedi és egyszerű kezelhetőbb beavatkozást ad, akár egy nappaliba elhelyezett színes érintő monitoron, akár távolról.

11.
előnye

Mért értékek loggolása, diagramban ábrázolása

A szakemberek álma, a bonyolult működések-folyamatok mérté értékek loggolása, diagramban ábrázolása. A működési hibák, anomáliák konnyen észlelhetők, sőt egy esetleges üzemzavar is megelőzhető a mért étékek ábrázolásával. A Technische Alternative szabályozó rendszer képes e-mail üzenetet is küldeni pl. a szakember részére ha egy beállított érték túl alacsony vagy magas.

12.
előnye

Technológia Ausztriából

Nekünk fontos a minőség is. A Technische Alrternative szabályozó termék gyártó az osztrák Amaliendorf-ban gyártja termékeit. A gyártóval a közvetlen nagykereskedői kapcsolatunknak hála hatékonyan tudunk 1-1 feladat projektet kiszolgálni.

Épületgépészet felsőfokon!

Igény szerinti szabályozási feladatok megoldása.

Hőszivattyú hűtés-fűtés

Velence

Hőszivattyú hűtés-fűtés

Budapest

Hőszivattyú hűtés-fűtés

Budapest

Kazán fűtés

Budapset

Hőszivattyú hűtés-fűtés

Budapest

Kazán-szolár fűtés

Gödöllő

Hőszivattyú hűtés-fűtés

Budapest

Hőszivattyú hűtés-fűtés

Érd

Hőszivattyú hűtés-fűtés

Budapest

Kazán fűtés

Budapest

Hőszivattyú hűtés-fűtés

Balatongyörök

Hőszivattyú hűtés-fűtés

Magyaralmás

Szolár fűtés

Budapest

Hőszivattyú hűtés-fűtés

Balatongyörök

Hőszivattyú hűtés-fűtés

Érd

Hőszivattyú hűtés-fűtés

Balatongyörök
Image
Image
Image

Információ:

A szabadon programozható termékeket megtalálja az Okosgephaz.hu webáruházunkban.

Elérhetőség:

Mobil: +3630-2434-732  DEZSŐ Péter
E-mail: info[kukac]solarklima.hu   

Iroda nyitvatartás
Munkanapokon: 
Hétfő-Péntek: 8h - 16h-ig