JAVÍTÁS

JAVÍTÁS

Hőszivattyúk, klímabenredezések, épületgépészeti gépegységek, gépházak és rendszerek javítását is végezzük rövid határidőn belül. Az Üzemzavar felmérése Budapesten díjmentes, a javítás megkezdése előtt pontos árajánlatot adunk.

Időben elcsípett üzemzavarok kedvezőbb javítási költségeket jelentenek ezért javasoljuk a szakszerű, rendszeres karbantartás elvégzését, hogy megelőzzük az üzemzavarokat.

Leggyakrabban a forgó, mozgó alkatrészek meghibásodása okoz üzemzavart. A legtöbb ilyen gépegység javítható, de ha a meghibásodás mértéke nagy és javíthatatlan lesz 1-1 gépegység, akkor csereszabatos megoldást ajánlunk.
Image

100%

Gépészeti kivitelezés

100%

Hőszivattyú telepítés

100%

Okos szabályozás

100%

Gépház felsőfokon

Gyors ÜZEMZAVAR ELHÁRÍTÁS!

A telepített rendszereink üzeme prioritást élvez.
Esetleges üzemzavarokat előnybe részesítünk és a gyors, hatékony kijavítását ugyan olyan fontosnak érezzük mint Ügyfelünk!
Image
Image

Javítás szakszerű kezekben!

A javítási munkavégzésünk folyamatai:
1.
folyamat

Hibamegállapítás

Különösen a rendszerben üzemelő berendezéseknél nagyon fontos, hogy az üzemzavar pontos területét, helyét és kiterjedését hibafeltárással megállípítsuk. Be kell azonodítani, hogy mely gépegység hibás, mely nem.

2.
folyamat

A hiba oka

Mielőtt a javítását megkezdenénk, meg kell értenünk annak kiváltó okát. Ez segít minket abban, hogy a teljes üzemzavart ki tudjuk javítani és ne maradjon a rendszerben későbbi üzemzavart előidéző hiba.

3.
folyamat

Javítás

A gyártói technológiákat alkalmazva javítjuk meg a gépegységet. A javítás mértéke határozza meg, hogy a helyszínen el lehet-e végezni a javítást, vagy szakműhelyünkbe kell-e szállítani a hibás gépegységet.

4.
folyamat

Újabb üzemzavarok elkerülése

Segít minket az üzemzavart kiváltó ok megtalálása, mert ekkor fogjuk elkerülni, hogy az érintett hiba újabb üzemzavarokhoz vezessen. Az ilyen körültekintő javítást preferáljuk. 

5.
folyamat

Karbantartás

Az időben észlelés a legfontosabb. Hiszen az üzemzavar kezdetben rendellenességként mutatkozik és csak később okoz egyre nagyobb kárt. Hogy ezt elkerüljük, rendszeresen karbantartassuk a berendezéseinket általunk.

6.
folyamat

Hosszú élettartam

Ha ilyen körültekintően javítottunk és karbantartatjuk a berendezéseinket, rendszereinket, nem fenyeget minket az üzemzavar kockázata. Így tudunk hosszú élettartamot elérni.

Épületgépészet felsőfokon!

Igény szerinti hűtési/fűtési gépházak építése.

Folyadékhűtő javítás

Budapest

Klímaberendezés javítás

Budapest

Technológiai hűtés

Hegyeshalom

Folyadékhűtő javítás

Budapest

Általános javítás

Budapest

Műhelymunka

Budapest

Technológiai hűtés

Győr

Folyadékhűtő javítás

Budapest

Gépház telepítés

Budapest

Technológiai hűtés

Hatvan

Klímaberendezés javítás

Budapest

Hőszivattyú telepítés

Érd
Image
Image
Image

Információ:

A szabadon programozható termékeket megtalálja az Okosgephaz.hu webáruházunkban.

Elérhetőség:

Mobil: +3630-2434-732  DEZSŐ Péter
E-mail: info[kukac]solarklima.hu   

Iroda nyitvatartás
Munkanapokon: 
Hétfő-Péntek: 8h - 16h-ig