ÁLMENNYEZETI HŰTÉS/FŰTÉS TECHNIKA

ÁLMENNYEZETI HŰTÉS/FŰTÉS TECHNIKA

Az álmennyezeti rendszer hűtésre/fűtésre egyaránt alkalmazható. Nagy előnye, hogy előre gyártott panelekből gyorsan összeépíthető. A minimális rétegvastagság 6-7cm, ennyit vesz el a belmagasságból. Ugyanakkor fa födémre is alkalmazható. A kiépített panelek ezután gipszkartonnal burkolhatóak.

Főként hűtés céllal telepítjük, a felszálló meleg levegőt kezeli és kellemes, légárammentes érzetet ad. A helyiségbe belépve olyan mint egy templom, a kellemes hűvös érzetet a lehűlt falak, mennyezet adja.

Fűtési üzemnél a padlófűtéssel együtt üzemeltetjük a mennyezeti rendszert. Az emberi komfortérzet miatt javasoljuk a padlófűtéssel történő kombinációt. Hűtési üzemben pedig csak a mennyezeti rendszer dolgozik, melynél harmatponti szabályozást alkalmazunk.
Image

100%

Gépészeti kivitelezés

100%

Hőszivattyú telepítés

100%

Okos szabályozás

100%

Gépház felsőfokon

Szakmai fogásaink, kivitelezéseink fortélyai:

Telepítési munkavégzésünket az alábbi megoldásokkal kimagaslóan végezzük:
1.
fogás

HŰTÉSI / FŰTÉSI üzem

A telepített hőszivattyút hozzá illesztjük az épület hűtési/fűtési rendszereihez. Így 1 eszköz ellátja az épület  hűtési és fűtési hőigényét. Nincs szükség kiegészítő klímaberendezésekre.

2.
fogás

Panel méretek

Az adott helyiségben maximálisan alkalmazható panel méreteket méretezés szerint megtervezzük. Az így előtervezett rendszert építjük meg, mely beszabályozását  térfogatáram szabályozókkal végezzük.

3.
fogás

Zónák és körök

Az épület helyiségeihez igazodva alakítjuk ki a hűtési/fűtési zónákat, melyet a méretezés szerint több körre osztunk, hogy  azonos ellenállású hűtési/fűtési köröket kapjunk. Ez a  beszabályozás alapja.

4.
fogás

Harmatpont számítás

Felülethűtésnél harmatpontig tudunk hűteni a páralecsapódás elkerülése végett. Ugyanakkor ez egy átfogó és teljes Okosgépház szabályozással nem jelent problémát. A nappaliban elhelyezett monitor a mért hőmérséklet és páratartalomból harmatpontot kalkulál. Ezt az értéket használuk fel a hűtési szabályozásban.

5.
fogás

Akadálymentes elhelyezés

A Felhasználó érdeke, hogy a nyilászáróknál lehetőség legyen függöny rögzítése a mennyezeten, illetve LED díszvilágítási és egyéb mennyezetre rögzített belsőépítészeti design kialakíthatósága. Ezért a mennyezeti rendszer elhelyezését ezen igényekkel együtt  tervezzük meg.

6.
fogás

Szerszámozottság

Ezen épületgépészeti rendszernél is fontos a hatékony és minőségi munkavégzés. A mennyezeti rendszereket guruló állóról és minőségi szerszámokkal építjük ki, így a rendszer élettartama biztosított lesz.

7.
fogás

Helyiségenkénti szabályozás

Új építésű családiházaknál már építészeti előírás a helyiségenkénti szabályozás. Mellyel a Felhasználó egy igényes, komfortos és energiahatékony rendszert kap.

8.
fogás

OKOSGÉPHÁZ szabályozás

A szabályozáson  múlik a rendszer energia fogyasztása. Fontos, hogy a hűtési/fűtési gépház 1 rendszerként kezelje az időjáráskövető szabályozást, a helyiségenkénti szabályozást és a gépház innovatív rendszerét. A helyiségenkénti szabályozás komfortosabbá teszi otthonát.

9.
fogás

Távelérés

A felhasználó nem csak igényes és energiahatékony rendszert kap, de távolról mobilról vagy tabletről könnyen felügyelheti, irányíthatja. Ráadásul a távelérési felület ugyan olyan élményt nyújt mint a nappaliban elhelyezett érintő monitor.

10.
fogás

Plussz védelmek

Az ipari berendezéseknél megszokott áramlás- és nyomás védelmeket is beépítünk a hőmérséklet védelmek mellett. Ezen védelmi rendszer a lakossági hőszivattyús berendezéseket prémium kivitellé varácsolja ami hosszú élettartamot jelent.

11.
fogás

Költséghatékony kivitelezés

A Felhasználó igényei szerint választunk rendszert. Feleslegesen nem építünk ki olyan funkciót amit a Felhasználó nem használ/kér. A rendszert hozzá illesztjük a Felhasználói igényekhez és megfelelő szinten tartjuk a beüzemelési költségeket. Mindamellett a fejleszthetőséget szem előtt tartjuk.

12.
fogás

Teljeskörű garancia

A teljes épületen belüli általunk végzett telepítési munkára vonatkozóan hűtési/fűtési épületgépészeti rendszerre garanciát vállalunk. Karbantartjuk és szükség esetén rövid határidővel javítjuk, bővítjük.

Épületgépészet felsőfokon!

Igény szerinti hűtési/fűtési fűtési/hűtési rendszerek építése.

Álmennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Álmennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Álmennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Álmennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Álmennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Álmennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Álmennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Álmennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Álmennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Álmennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Álmennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Álmennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Álmennyezeti hűtés-fűtés

Budapest
Image
Image
Image

Információ:

A szabadon programozható termékeket megtalálja az Okosgephaz.hu webáruházunkban.

Elérhetőség:

Mobil: +3630-2434-732  DEZSŐ Péter
E-mail: info[kukac]solarklima.hu   

Iroda nyitvatartás
Munkanapokon: 
Hétfő-Péntek: 8h - 16h-ig