VAKOLHATÓ MENNYEZET HŰTÉS/FŰTÉS TECHNIKA

VAKOLHATÓ MENNYEZET HŰTÉS/FŰTÉS TECHNIKA

A mennyezeti vakolható rendszer hűtésre/fűtésre egyaránt alkalmazható. Nagy előnye, hogy csekély, 3cm rétegvastagságot vesz el a belmagasságból.

Főként hűtés céllal telepítjük, a felszálló meleg levegőt kezeli és kellemes, légárammentes érzetet ad. A helyiségbe belépve olyan mint egy templom, a kellemes hűvös érzetet a lehűlt falak, mennyezet adja.

Fűtési üzemnél a padlófűtéssel együtt üzemeltetjük a mennyezeti rendszert. Az emberi komfortérzet miatt javasoljuk a padlófűtéssel történő kombinációt. Hűtési üzemben pedig csak a mennyezeti rendszer dolgozik, melynél harmatponti szabályozást alkalmazunk.
Image

100%

Gépészeti kivitelezés

100%

Hőszivattyú telepítés

100%

Okos szabályozás

100%

Gépház felsőfokon

Mennyezeti világítás rögzítése hőkamerával biztonságos

A mennyezet hőtechnikája hőkamerával szemléltethető és a csőnyomvonalak felfedezhetőek. Így a mennyezeti világítás felfúrások ezzel a megoldással könnyen elvégezhetőek.
Image
Image

Szakmai fogásaink, kivitelezéseink fortélyai:

Telepítési munkavégzésünket az alábbi megoldásokkal kimagaslóan végezzük:
1.
titok

HŰTÉSI / FŰTÉSI üzem

A telepített hőszivattyút hozzá illesztjük az épület hűtési/fűtési rendszereihez. Így 1 eszköz ellátja az épület  hűtési és fűtési hőigényét. Nincs szükség kiegészítő klímaberendezésekre.

2.
titok

Csőátmérő és csőhossz

Az alkalmazható csőátmérőket és csőhosszakat méretezés szerint megtervezzük. Az így előtervezett rendszert építjük meg, mely beszabályozását  térfogatáram szabályozókkal végezzük.

3.
titok

Zónák és körök

Az épület helyiségeihez igazodva alakítjuk ki a hűtési/fűtési zónákat, melyet a méretezés szerint több körre osztunk, hogy  azonos ellenállású hűtési/fűtési köröket kapjunk. Ez a  beszabályozás alapja.

4.
titok

Harmatpont számítás

Felülethűtésnél harmatpontig tudunk hűteni a páralecsapódás elkerülése végett. Ugyanakkor ez egy átfogó és teljes Okosgépház szabályozással nem jelent problémát. A nappaliban elhelyezett monitor a mért hőmérséklet és páratartalomból harmatpontot kalkulál. Ezt az értéket használuk fel a hűtési szabályozásban.

5.
titok

Akadálymentes elhelyezés

A Felhasználó érdeke, hogy a nyilászáróknál lehetőség legyen függöny rögzítése a mennyezeten, illetve LED díszvilágítási és egyéb mennyezetre rögzített belsőépítészeti design kialakíthatósága. Ezért a mennyezeti rendszer elhelyezését ezen igényekkel együtt  tervezzük meg.

6.
titok

Szerszámozottság

Ezen épületgépészeti rendszernél is fontos a hatékony és minőségi munkavégzés. A mennyezeti rendszereket guruló állóról és minőségi szerszámokkal építjük ki, így a rendszer élettartama biztosított lesz.

7.
titok

Helyiségenkénti szabályozás

Új építésű családiházaknál már építészeti előírás a helyiségenkénti szabályozás. Mellyel a Felhasználó egy igényes, komfortos és energiahatékony rendszert kap.

8.
titok

OKOSGÉPHÁZ szabályozás

A szabályozáson  múlik a rendszer energia fogyasztása. Fontos, hogy a hűtési/fűtési gépház 1 rendszerként kezelje az időjáráskövető szabályozást, a helyiségenkénti szabályozást és a gépház innovatív rendszerét. A helyiségenkénti szabályozás komfortosabbá teszi otthonát.

9.
titok

Távelérés

A felhasználó nem csak igényes és energiahatékony rendszert kap, de távolról mobilról vagy tabletről könnyen felügyelheti, irányíthatja. Ráadásul a távelérési felület ugyan olyan élményt nyújt mint a nappaliban elhelyezett érintő monitor.

10.
titok

Plussz védelmek

Az ipari berendezéseknél megszokott áramlás- és nyomás védelmeket is beépítünk a hőmérséklet védelmek mellett. Ezen védelmi rendszer a lakossági hőszivattyús berendezéseket prémium kivitellé varácsolja ami hosszú élettartamot jelent.

11.
titok

Költséghatékony kivitelezés

A Felhasználó igényei szerint választunk rendszert. Feleslegesen nem építünk ki olyan funkciót amit a Felhasználó nem használ/kér. A rendszert hozzá illesztjük a Felhasználói igényekhez és megfelelő szinten tartjuk a beüzemelési költségeket. Mindamellett a fejleszthetőséget szem előtt tartjuk.

12.
titok

Teljeskörű garancia

A teljes épületen belüli általunk végzett telepítési munkára vonatkozóan hűtési/fűtési épületgépészeti rendszerre garanciát vállalunk. Karbantartjuk és szükség esetén rövid határidővel javítjuk, bővítjük.

Épületgépészet felsőfokon!

Igény szerinti hűtési/fűtési fűtési/hűtési rendszerek építése.

Mennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Mennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Mennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Mennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Mennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Mennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Mennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Mennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Mennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Mennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Mennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Mennyezeti hűtés-fűtés

Budapest

Mennyezeti hűtés-fűtés

Budapest
Image
Image
Image

Információ:

A szabadon programozható termékeket megtalálja az Okosgephaz.hu webáruházunkban.

Elérhetőség:

Mobil: +3630-2434-732  DEZSŐ Péter
E-mail: info[kukac]solarklima.hu   

Iroda nyitvatartás
Munkanapokon: 
Hétfő-Péntek: 8h - 16h-ig