IRODA: +361/797-6309,     MOBIL: +3630/2434-732        info[kukac]solarklima.hu

Hűtés- és klímatechnika

A lakossági klímatechnikától a technológiai hűtésig tervezéssel, telepítéssel, javítással és karbantartással is foglalkozunk, lefedve ezen teljes szakterületet.

A technológiai hűtésnél alkalmazott klímaberendezések a nap 24h-ban üzemelnek, ezért olyan típusokat ajánlunk és szerelünk, amelyek ilyen ipari körülményeket biztosítanak. 
Ezen helyiségek többnyire szerver központok, áramellátó helyiségek, szünetmentes helyiségek, kapcsolótermek. Ezen termeknél fontos a jó elhelyezés, hogy a beléri egység kellően átöblítse a légteret, ezáltal a helyiség hőtartalmát kellően el tudja szállítani. Továbbá fontos a hűtőteljesítményben jól méretezett rendszer, illetve tartalék gép kialakítás esetleges üzemzavarok zavartalan áthidalására. 

 Lakossági kialakításoknál számos egyedi esettel találkozunk, ahol nincs mindig elegendő hely a kültéri egység számára. Többnyire ezen helyeken is találunk megoldást. A jól méretezett klímarendszer itt is nagyon fontos, de emellett az esztétikus kialakítás és minőségi szerelés elmaradhatatlan. A lakossági klímaberendezések kivitelei igen széles körben választhatóak, a hűtő-fűtő és inverteres teljesítmény szabályzás mellett választhatunk tükrös, plazmaszűrős, ionizátorral felszerelt, wifi-n távvezérelhető és még fénykép keret alakú egységeket is.

 

A minőségi munkához minőségi szerszámozottság is szükséges, melyben mi nem ismerünk kompromisszumot. Egyik alapelvünk, hogy egy kivitelezési munkánál alapozzuk meg a berendezés sorsát, ezért törekszünk hogy olyan szerszámokkal és technológiával végezzük tevékenységeinket, amelyet a gyárban is alkalmaznak. Így nem csak mi, de az ügyfelünk is elégedett lesz és munkánkat ajánlja más leendő ügyfelünknek is.  

 

 

Ilyen cégpolitikával és felkészültséggel jelenthetjük ki, hogy feladatban nekünk gyerekjáték az, ami másnak kihívás. 

Az oldal tetejére