IRODA: +361/797-6309,     MOBIL: +3630/2434-732        info[kukac]solarklima.hu

Újdonságaink:

Hungarotherm

 

2017-ben ismét HUNGAROTHERM!

CONSTRUMA / HUNGAROTHERM KIÁLLÍTÁS

2017.04.05-09-ig tartó CONSTRUMA / HUNGAROTHERM kiállításon bemutattuk Partnereinknek az OKOSGÉPHÁZ távirányítását és főbb napkollektoros és víz-levegő hőszivattyús elemeit. A rendezvény telt házas volt! Nagy öröm számunkra, hogy a meglévő partnereink mellett új ügyfeleket is köszönthettünk a rendezvényen.

Kiállítás ismertetése:
A kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM kiállítás, az épületgépészet legjelentősebb seregszemléje, 2017-ben ismét a CONSTRUMA otthonteremtési csokor részeként várja a kiállítókat és látogatókat.

A CONSTRUMA napjainkra olyan komplex kiállítási csokorrá vált, mely lefedi az otthonteremtés teljes spektrumát a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig, kerttervezésig.
A CONSTRUMA csokor kihagyhatatlan fórum, ha a legszélesebb szakmai és végfelhasználói kör előtt szeretnék felvonultatni a legújabb trendeket, termékeket, szolgáltatásokat.
2017-ben a csokor egyik kiemelt újdonsága A JÖVŐ OTTHONA projekt lesz, melynek keretében a legmodernebb gépészeti, zöldenergia felhasználási megoldásokat kívánjuk bemutatni design-os, látványos enteriőrökben.
A másik fontos új elem, hogy  a kiállítás ideje alatt profi és tapasztalt partner bevonásával ÁLLÁSBÖRZÉT hirdetünk meg a helyszínen, mely még több szakembert vonz majd a rendezvényre.

A CSOKOR KIÁLLÍTÁSAI 2017-ben:

Az oldal tetejére